perjantai 29. maaliskuuta 2013

Bla, bla, bla ja ihanaa pääsiäistä!

Eipä ole tullut kirjotettua pitkään aikaan mutta syy siihen on, että oikeasti ei ole vain ollut mitään kirjoitettavaa. Ei kyllä oikein nytkään mutta kirjoitan silti jotakin. Olen nyt oikeastaan vain käynyt töissä ja ollut kotona, joka muutenkin kuvaa aikalailla täydellisesti mun tämän hetkistä elämää. Jotenkin olin kuvitellut kaiken vähän erilaiseksi, ajattelin että jos mieheni olisi päässyt Suomeen, niin olisimme käyneet kaikkialla ja harrasteltu enemmän, mutta yksin vain jään kotiin datailemaan. Toissapäivänä normaalista poiketen kävin kuntopiirissä Sarin ja Marikan kanssa, niin nyt onkin paikat kivasti kipeänä. Mutta oli kyllä silti kivaa ja hyvä että menin!

Olen nyt puhunut yhden naisen kanssa, joka asuu ja on töissä Alanyassa. Häneltä taas sain yhden naisen, joka on töissä Suomen suurlähetystössä Ankarassa, puhelinnumeron. Eilen sitten soitin hänelle ja puhuin jotain tästä meidän tilanteestamme ja pyysin että jos voi nopeuttaa sen oikaisuvaatimuksen käsittelyä, jonka lähetimme sinne. Yleensä ilmeisesti he eivät enää muuta päätöksiään. Lupasi, että ensi viikolla he käsittelevät sen. Vielä on edes hitusen verran toivoa, vaikka tiedän etteivät he kuitenkaan tule muuttamaan sitä päätöstä. En jaksaisi enää säätää näitä juttuja, mutta en ole halunut luovuttaakkaan. Tiedän kuitenkin, että jos he eivät nyt muuta vielä sitä päätöstä, niin on vain sitten pakko odottaa ja kestää se hirveän pitkä armeija-aika, ellei ihmettä tapahdu!

Nyt vaan tässä hengailen siihen asti, että pitää lähteä taas töihin, ja nyt onkin vähän rankka viikonloppu tulossa. Tänään menen yövuoroon, enkä ole edes ihan varma, mihin asti yöllä pitää olla, ehkä kolmeen? Huomenna sitten aamuvuoroon ja illalla konstaan katsomaan Cheekia. Siellä menee sitten taas melkein aamuun ja sunnuntai aamuna taas töihin, miten ihanaa! Mutta kyllä sitä aina yhden viikonlopun jaksaa!

MUTTA MIKÄ TÄRKEINTÄ, AURINKOISTA JA SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)