keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Postipaketti

Mun serkun perhe Helsingistä oli täällä muutaman päivän ajan pari päivää sitten ja serkkuni on joskus pari vuotta sitten muuttanut ruokavalionsa täysin. Hän on kertonut mulle paljon kaikkea mielenkiintosta ja itseäkin kiinnostaa. Mutta omalla kohdalla tuntuu niin vaikealta muuttaa niin paljon, ainaki tällä hetkellä. Mutta pienestä on hyvä alottaa ja olen ajatellut yrittää ainakin vähän syödä toisella tapaa ja ajatella enemmän mitä syö. Pitäisi vain jaksaa enemmän ottaa itsekkin asioista selvää eikä vain kuunnella ja uskoa, mitä mediassa sanotaan tai kirjoitetaan, koska se voi olla täyttä roskaa.

Eilen sain paketin postista, kun tilasin jotain lisäjuttuja, joita serkkuni suositteli.


Kirjotan nyt vähän, mitä serkkuni minulle lyhyesti noista kirjoitti.

D3-vitamiini   jossain öljyssä, esim. auringonkukka. kapselina. päiväannos 100-150 ug.

YLEISJAUHE   kivennäis-, hivenaineet, vitamiinit yms.  esim. chlorella, spirulina,
                       strath-liuos, vehnänoras, ohranoras. Sekoita veteen. (Itellä on tota ohranoras jauhetta)

Cocovi Kaakaomassa    Yksinään pahan makuinen. Laita pieniä paloja tätä kaakaomassaa + juoksevaa hunajaa + kreikkalaista jugurttia sekaisin. Kaakaomassa tekee mielen iloiseksi ja kehon energiseksi!

Cocovi kaakaovoi    Terveellistä, hieman piristävää ilmeisesti, yksi suklaan ainesosia, hyvä kosteusvoide käsille. Samoin kasvojen hoitoon. Ja hierontaöljyksi hyvä valinta.

Maca-jauhe    intiaanien käyttämä:  voimaa ja kestävyyttä. itse olen huomannut vievän   väsymystä ja pääkipua pois. tuntuu kuin olisi nukkunut hetken. Sekoita hunajaa sekaan, jotta maku paranee. Maca-jauhe siis sekoitetaan veteen. Voidaan käyttää silloin tällöin. Tai jatkuvasti, mutta pidä välillä viikon tauko (kerran kuukaudessa?).

Käsittelemätön merisuola    Erittäin tärkeä ihmiselle. 84 mineraalia. Pöytäsuolassa on 2 mineraalia. Erittäin monivaikutteinen. Erittäin halpaa. Pese myös hampaat tällä.

KALAÖLJY   laadukas eli korkeat E-EPA + E-DHA -pitoisuudet. Esim. 1000mg Vitamar 100kpl.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)