sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Johdatus

Eilen töitten jälkeen suoraan Halsualle. Siellä lentopalloa ja hengailua. Cedrik esiinty, jonka jälkeen vielä loistava puhuja joka puhui johdatuksesta. Illan päätteeks makkaranpaistoa. 

On kyllä ihanaa, että on välillä tollasia juttuja joissa näkee ihmisiä ja on yhteistä kivaa. Plus kaiken tietysti kruunaa sanan kuuleminen ja hyvä musiikki. Vaikka en voikka olla mun miehen kans tällä hetkellä ja on kova ikävä, en silti oo yksin, onneks. Jumala on mun ja meiän kaikkien kanssa.

"Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28:20

Sillonko on vaikeeta, pitää vaan muistaa rukoilla, kyllä Jumala kuulee ja auttaa.  

"Hän on meidän sydämemme ilo, hänen pyhään nimeensä me luotamme. Herra, tue meitä uskollisesti, kun me panemme toivomme sinuun." Ps. 33:21-22


Se puhe johdatuksesta jäi kyllä vahvasti mieleen eiliseltä. Sen jälkeen ko olin tavannu Cinon ensimmäisen kerran, musta tuntu et se oli tarkotus tapahtua. Tuntu et Jumala johdatti mut sen luo. Mut sitte en kuitenkaan kysyny Jumalalta mitään varmistusta siihen, että oliko meiän tarkotus päätyä yhteen, avioliittoratkasun tein ite. Jos näin oli tarkotus tapahtua, ehkä sillä on joku suurempiki merkitys? Se asia ehkä aukeaa mulle tulevaisuudessa. Tää kaikki tuntuu muuten niin oikealta paitsi meiän uskot on vaan ristiriidassa keskenään. Pitää vaan rukoilla, et vielä joku päivä me uskottais samaan Jumalaan, ennen ko on liian myöhästä. Tässä oli vähän eilisen ja tän illan pohdintoja, taino on näitä samoja asioita tullu pohdittua jo pidemmänki aikaa. :)


Ihanaa tulevaa viikkoa teille! :)

<3:Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)