sunnuntai 11. elokuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Tänään on sunnuntai, eli olen enää pari viikkoa täällä. Aika menee hirveän nopeasti. Veljeni lähti perjantaina, eli nyt ollaan kahden. Paitsi viikon päästä on kyllä tulossa muitakin tuttuja tänne! Silloin kun veljeni oli vielä täällä, olimme rannalla, kävimme Kale-kukkulalla, hamamissa, vuorilla ja paraseilaamassa. Paraseilaamassa olin toisen kerran, kaksi vuotta sitten olin ensimmäisen kerran. 

Tällä rannalla kävimme yksi päivä uimassa, itse en ollut ennen käynyt tällä rannalla. Ajoimme skootterilla vähän ehkä Konaklin puolelle, jossa tämä ranta sijaitsi.


Aluksi lähdimme vähän seikkailemaan ja kävelemään kallion vierusta pitkin. Merellä oli monia veneretkiä. Lopulta päädyimme tänne: se ranta sijaitsi siis tuolla kallion takana.


Tästä sitten jatkoimme vain eteenpäin, ja tästä se tuska alkoi.... nimittäin lähdimme kiipeämään paljain jaloin noita kuvassa näkyviä portaita ylös ja ne oli ihan tulikuumat, eikä varjoja. Voitte vain kuvitella, kuinka juoksin ne ylös etsien varjokohtaa.


Ja vielä pitkästi piti mennä rappustenkin jälkeen, ensin menimme skootterillemme, jolla ajoimme vähän vielä lähemmäs sitä rantaa, mihin olimme jättäneet pyyhkeemme, ettei tarvinut kävellä niin paljon paljain varpain. Mutta kaikista kamalinta oli juosta sen tulikuuman hiekan poikki mereen. Teki mieli luovuttaa, mutta ei kuitenkaan olisi voinut pysähtyä, koska sittenhän hiekka olisi polttanut vielä enemmän. Ensi kerralla voisin ehkä ottaa kengät mukaan, jos lähdemme jonnekin seikkailemaan. :)

-----------------

Tässä olemme Kale-kukkulalla. Hyi että tuossa pelotti, luulin etten pelkää korkeita paikkoja, mutta tuossa päällä kun seisoi ilman mitään turvajuttuja ja vieressä pitkä pudotus, niin oli siinä lievää paniikkia ilmassa omalla kohdalla. Mutta ihan lähelle sitä reunaa en uskaltanut mennä.


Sitten sain pelätä vielä mieheniki puolesta, kun hänen pitää aina mennä joka paikkaan.-------------------


Kävimme mieheni sedän luona Bayramin takia, ja siellä vasta hulinaa riitti! Paljon mieheni serkkuja, joilla kaikilla oli monta lasta mukana. Kuvassa näkyy vain osa. :) 


-----------------

Veljeni viimeisenä päivänä menimme paraseilaamaan. Se on ihan kivaa, vaikka ei kuitenkaan mikään suuri elämys. Mutta ihan hienot näköalat taivaalta katsottuna.

Kun olimme saaneet saatettua veljeni bussille, niin kävimme katsomassa Fast and Furious 6, se vaan on hyvä.

-------------------------

Eilen kävimme ajamassa kartingia, molempien kohdalla ensimmäistä kertaa. Se oli kyllä tosi kivaa!!


Siitä sitten jatkoimme Dimcayihin. Siellä oli ihan hirveästi porukkaa, niin emme menneet Pinarbasiin, jossa normaalisti olemme, vaan menimme sen vieressä olevaan paikkaan, jossa voi kalastaa. Kalasteltiin itsellemme ruoka illaksi, ja välillä kävimme pulahtamassa jääkylmään veteen.

Muitakin kalastajia oli.


Samalla ruokimme ankkoja.


Tämä liukumäki oli kiva. Siinä meni ihan hirveän kovaa ja lasku jääkylmään veteen, ihanaa!


Tässä nyt tuli kuulumisiani täältä enemmän kuin paljon.

Kohta pitäisi alkaa ruuantekoon.

Mukavaa tätä päivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)