tiistai 6. elokuuta 2013

Perillä Turkissa

Täällä Turkissa ollaan nyt sitten ja lämmintä riittää! Alunperin mieheni piti tulla hakemaan minut kentältä, mutta kuskin takia se vähän viivästyi, niin sovimme että tulen bussilla tai transferilla. Turkissa ihmiset ovat onneksi tosi avuliaita niin pääsin yhteen transferiin vaikka en ollutkaan tehnyt varausta siihen etukäteen. Siinä sen matkan aikana tuli jo niin esiin taas Turkin liikennekulttuuri. Ajetaan kovaa, kun vähän kauempaa nähdään jo että valot vaihtuvat keltaiseksi niin ei aikomustakaan että alettaisiin hiljentämään, päinvastoin, kaasua vain lisää! Ja muutenkin välillä ajetaan päin punaisia jos ei ketään muita ole tulossa. 

Aluksi jouduimme etsimään asunnon. Se oli vähän hankalaa kun ei meinannut löytyä ja ne meinasi olla liian kalliita. Mutta sitten onneksi löytyi ihan kiva asunto loppuviimein. Ja se on kyllä niin ärsyttävää kun menemme kysymään jostain asiasta jossain, niin ei riitä pelkän asian kysyminen ja se siitä, vaan siinä puhutaan sitten kaikki maailman muutkin asiat läpi, ja kukahan joutuu vieressä vain odottelemaan ymmärtämättömänä. No kyllä ehkä puheenaiheen ymmärrän jos vain jaksan kuunnella. Mutta sitten se vielä, jos itsellä olisi jokin pikkuasia sanottavana, niin missään välissä ei oikein pysty ilmaisemaan itseään, kun he puhuvat tauotta tai osittain päällekkäinkin. En vain ymmärrä sitä, mistä he voivat puhua niin paljon yhteen menoon. 

Mutta, nyt on vajaa viikko täällä siis oltu ja on tässä vähän kaikenlaista keritty tekemään. Veljeni tuli päivää myöhemmin tänne. Melkein joka päivä olemme käyneet rannalla. Ensimmäisenä päivänä paloinkin jo, hups. Yksi ilta olimme kavereiden kanssa baareissa ja diskoissa. Ei olisi kyllä jaksanut olla niin kauan, kun minua ei ainakaan kiinnosta niissä käydä, mutta meidän skootterimme oli heidän asunollaan ja avaimet sisällä niin oli pakko. Mutta kävimme välissä pelaamassa biljardiakin. Seuraavana päivänä siitä olimme saman porukan kanssa Dimcayissa. Ihana vähän viilentyä siellä jääkylmässä vedessä, hyppiä ja laskea liukumäkeä vuorilta tulevaan kylmään veteen! :D Alanyumissakin, eli ostoskeskuksessakin ollaan käyty jo pari kertaa. Siellä mennään aina semmoiseen 3min hierontapenkkiin istumaan, maksaa vain yhden liiran. :D Ja sitten ihan must, ilmakiekkoa! Eilen kävimme ajamassa myös törmäilyautoilla, se vasta oli kivaa!!

Tässä kuvia :)


Dimcayi

Meiän aamiainen


AlanyumistaIhanaa loppuviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)