sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Perillä Antalyassa

Täällä ollaan pitkästä aikaa, tällä kertaa Antalyassa, jossa en ole ennen ollut. Matka meni pääasiassa hyvin, mutta totta kai sen jälkeen on väsynyt. Täällä on hieman eri lämpötilat kuin Suomessa, tosi lämmintä ja välillä aika hiostavaa. Toisaalta on ihanaa että on lämmin, mutta saa nähdä miten tälläisessa lämmössä jaksaa opiskella. 

Meidän asunto ei ole mitenkään kovin suuri, mutta kyllä täällä asustelee sen nelisen kuukautta, jonka täällä olen. Eilen kävimme yhdessä ostoskeskuksessa, josta ostelimme kaikenlaista tarpeellista asuntoon, sekä ruokaa. Illemmalla kävimme Konak Kafessa, jossa tapasin jo joitakin muita vaihto-opiskelijoita. Heitä oli mm. Saksasta, Liettuasta, Italiasta, Portugalista, Alankomaista, Tsekistä ja Puolasta. 

Huomenna onkin sitten jännä päivä edessä, eli ensimmäinen koulupäivä. Huomenna illalla on myös tervetuliaisruokailu, johon olen ilmoittanut osallistuvani. Tänään täytyisi käydä katsomassa paikka, johon huomenna pitää mennä, jotta löydän sinne ja olen ajoissa paikalla. 


Ostoskeskuksen vieressä oleva huvipuisto

'

2 kommenttia:

  1. Voi miten jänskää! Tsemppiä ja auringonsäteitä Turkin syksyyn! :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)