tiistai 18. marraskuuta 2014

Sekalaisia kuvia viime viikkojen ajalta

Viime viikkoina emme ole matkustelleet minnekään, vaan olemme vain olleet Antalyassa. Mies tosin oli yhdessä vaiheessa muutaman päivän Alanyassa perhettään tapaamassa.

Silloin kun kävimme eläintarhassa, menimme bussilla yhden pysäkin liian kauas, joten jouduimme kävelemään takaisin päin aika pitkästi.

Tässä muutama kuva eläintarhasta:Säälitti tuo krokotiili, kun se joutui olemaan yksin tuolla ihmisten pällisteltävänä.
                                           _____________________________________________________

Yksi päivä basaarille mennessämme totesin, että mieleni tekee baklavaa. Ostimme sitä sitten sieltä pois lähtiessämme 10 liiralla. :P

Eräänä vapaapäivänä kävimme syömässä tällaisen vohvelin kampuksella. Näyttää tosi hyvältä ja kyllä se hyvää olikin. Tosin olisin jättänyt pois omenan, jota siellä välissä oli. Mielestäni se ei sopinut siihen.

Tuttavani olivat kiertomatkalla Turkissa ja yöpyivät viimeisen yön Antalyassa. Kävimme tapaamassa heitä heidän hotellillaan ja tämän niminen ostoskeskus sijaitsi siinä lähellä. Sillä on mielestäni huvittava nimi. :D


Yhden lentopallotunnin jälkeen joimme kaverini kanssa kiiviteetä odotellessamme cafeterian avautumista. Hyvää oli. :)

12-16.11 oli Antalyassa jonkinlaiset messut, jossa oli esillä eri paikkakuntien paikallisia tuotteita. Turkinkielinen nimi näille päiville on 'Yöresel ürünler tanıtım günleri'. Siellä sai maistiaisia ja halutessaan tietenkin pystyi ostamaan tuotteita. Me kävimme siellä lauantaina vähän kieretelemässä ennen kuin menimme keilaamaan. Tässä muutamia kuvia sieltä:Tuolta suoraan jatkoimme siis keilahallille. Sinne kävelessämme ohitimme ostoskeskuksen, johon oli laitettu joulukoristeita- ja valoja oikein kunnolla. Lumiukot ovat vähän hassuja, kun ei ole edes lunta.Keilaamassa olimme hieman isommalla porukalla joidenkin muiden Erasmus-opiskelijoiden kanssa.

Keilaamisen jälkeen minulle tuli kurkku hirveän kipeäksi. Seuraavana päivänä sama jatkui, enkä voinut hyvin. Maanantaiaamuna oloni tuntui hieman paremmalta, joten päätin mennä turkin oppitunnille, vaikka flunssa olikin tosi kova. Illalla flunssan lisäksi nousi kuume. Tänään on vielä kuumetta, flunssa kuitenkin hieman lievempänä kuin eilen. Nyt vain olen asunnollamme, otan rennosti ja koitain parantua. Torstaiaamuna on pakko suunnata koululle, koska silloin meillä on englannin koe, joten toivottavasti vointi menee parempaan suuntaan! Lisäksi vielä mainitsen, että muutama päivä sitten posti toi minulle oleskelulupakorttini! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)