keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kohta reissuun

Kohta mulla alkaa oikeasti loma, enää yksi työpäivä jäljellä! Sitten lähdetäänkin reissuun. Käydään muutama päivä Norjassa, jonka jälkeen palataan Helsinkiin pariksi yöksi ja sitten mennään vielä viikoksi Alanyaan. Yksi yö Helsingissä ollaan hotellissa, tuleepa vihdoin käytettyä mun harjoittelusta saama majoituslahjakortti. Mies on erityisesti innoissaan matkasta, kun pääsee pitkästä aikaa näkemään perhettään ja uimaan mereen. Noin kuusi ja puoli kuukautta hän onkin jo ollut Suomessa. Mieheni haki syksyllä alkavaan maahanmuuttajien kotouttamiskoulutus 1:seen. Hakuaika on jo päättynyt, joten luulisi sen tiedon tulevan pian, onko hänet hyväksytty siihen. Olisi hyvä, että hänelläkin olisi syksyksi tiedossa tekemistä, ettei pitkästy.
Kurkkuja ja tomaatteja
Kirsikoita
Yksi päivä leivoin mustikkapiirakan

Vielä pitäisi vain saada aikaiseksi mietittyä vaatteet, jotka otan mukaan matkalle. Asia on ollut mielessä kauan aikaa, mutta mitään en ole saanut aikaiseksi sen suhteen, mikä on täysin normaalia. En kuitenkaan halua jättää asiaa ihan viimeiseen iltaan, joten huomenna täytyy koittaa olla ahkera. Joskus jälkeenpäin laitan kuvia tännekin meidän matkastamme.

8 kommenttia:

 1. Oot niin onnekas kun oot saanut sun miehen Suomeen! Kuinka kauan te ootte olleet yhdessä? Oliko teille heti ihan selvää, että tuutte Suomeen vai mietittekö muita vaihtoehtoja?:)
  Kivaa lomaa teille, varmaan sun miehelle tosi kiva päästä Turkkiin! Nauttikaa nyt kunnolla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja nautitaan! :) Me ollaan oltu yhdessä vähän reilu neljä vuotta ja siitä reilu kaksi ja puoli vuotta naimisissa. Ollaan kauan aikaisemminkin yritetty saada mun miestä Suomeen, mutta nyt hän vasta pääsi tänne. Siinä mielessä se oli selvää, että mieheni tulisi tänne, koska minä opiskelen Suomessa enkä voisi muuttaa Turkkiin, ainakaan vielä. Mutta sitten kun valmistun (todennäköisesti ensi vuoden lopussa), on täysin avoinna, missä tullaan olemaan. :)

   Poista
 2. Olen jo kauan seurannut blogiasi, mutta kommenttia en ole uskaltautunut laittamaan tätä ennen :D Nyt kuitenkin kun olen herännyt itse blogimaailmassa, niin aattelin tsempata myös kommentoijana!
  Mukavaa reissua teille :) ja komppaan Heidiä: oot onnekas kun saat elellä miehesi kanssa Suomessa ja teillä tuntuu menevän hyvin täällä arjen keskelläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Hei ja sullakin on blogi, pitääpä tutustua! Itsekin olen välillä aktiivisempi, välillä vähemmän - siis lähinnä kommentoimaan, postauksia ei niin kovin usein tule kirjoiteltua.

   Kiitos paljon! Joo olen kyllä onnellinen, kun ollaan saatu olla yhdessä näin pitkään ja elää sitä normi arkea. Vastoinkäymisiäkin on ollut ja on aina välillä, kelläpä ei olisi, mutta pääasiassa menee hyvin. :)

   Onko sullakin mies Turkista? :)

   Poista
  2. Joo kyllä semmoinen löytyy :) Vielä kaukosuhdeaikoja tässä elellään, mutta toivoa on myös yhteisestä arkisesta elämisestä niin Turkissa tai Suomessa. Aika näyttää :)

   Poista
  3. Etteköhän tekin jossain vaiheessa pääse elämään yhteistä arkista elämää :) tsemppiä! :)

   Poista
 3. Moikka :) Vihdoin ja viimein saan laitettua kommenttia, vaikka taustalla olenkin jo seuraillut. Mahtavaa lomaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kommentoit ja kiitos paljon! :)

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)