maanantai 30. marraskuuta 2015

Synttäripäivä

Aiemman postauksen lopussa kirjoitin, että en aio tehdä mitään kummempaa tänään, ainoastaan koulujuttuja ja muuta tavallista. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat täysin, enkä koulutehtäviin koskenutkaan koko iltana. Koulusta kotiin tullessani minua nimittäin odotti ihana yllätys. Pöytä oli koristeltu jouluvaloin ja oli kakku ja muuta pientä. Tämän takana oli mieheni ja ystäväni ja pian paikalle saapui myös toinen ystäväni. Yllätys oli erittäin onnistunut, sillä mitään tällaista en olisi osannut odottaa!


Herkutteluhetken jälkeen lähdimme keilaamaan. Ensimmäinen kierros meni minun osaltani hyvin ja sain parhaan tuloksen. Toinen kierros taas ei ollut kovin menestyksekäs, mutta mieheni taas rikkoi minun ennätykseni. Siinäpä onkin minulle seuraava tavoite saavutettavaksi. :D 


Tänään myös Kajaanin kaupunginkirjasto juhli 30-vuotisen taipaleen kunniaksi. Sen vuoksi siellä Trio Mustonen, Syväniemi & Järvinen oli esittämässä 80-luvun musiikkia ja yleisöllä oli mahdollisuus laulaa mukana. Kävimme siellä kuuntelemassa ja laulelemassa. Näin myös Rovaniemellä asuvaa ystävääni, joka oli täällä käymässä. Ilta jatkui meidän luonamme. Oli todella mukava ilta, kiitokset siitä ihanalle miehelleni ja ystävilleni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)