tiistai 12. maaliskuuta 2013

Reissailua

Nyt ajattelin vähän kertoa reissuistani, milloin ollaan voitu olla yhdessä mieheni kanssa.

Ensimmäisen kerran matkustimme Turkin Alanyaan äkkilähdöllä viikoksi ystäväni Michaelan kanssa.

    28.07-04.08.2011


Siellä tapasimme mieheni kanssa heti toisena päivänä kaupalla, jossa hän oli silloin töissä.


Tuo viikko on niin ikimuistoinen, kaikki oli niin uutta ja siistiä. Tuo oli ensimmäinen kertani lentokoneessa ja ulkomailla (jos Ruotsia ja Norjaa ei oteta huomioon). Tuo viikko sisälsi niin paljon ja muutti elämäni täysin. Jos vähän tuota matkaa ennen, ennen kuin edes tiesin lähteväni matkalle, minulle oltaisiin sanottu, että: vähän yli yhden ja puolen vuoden päästä olet naimisissa turkkilaisen miehen kanssa, enpä olisi varmaan uskonut. Mutta tässä sitä nyt sitten ollaan!

     ---------------------------------------------------------------
Toisella kertaa matkustinkin yksin, heti vain kun oli sopiva väli lähteä ja tarpeeksi rahaa.

                                                                          01-10.12.2011
Tällä reissulla näin paljon enemmän kulttuuria ja tapasin paljon mieheni kavereita ja sukulaisia, sekä perheen. Voin vain todeta, että sukulaisia on paljon! Toisaalta taas välillä oli tosi pitkästyttävää se, että ei itse ymmärrä kieltä ja he puhuvat paljon, niin itsellä kävi aika pitkäksi kun joutui vain odottelemaan ymmärtämättömänä. Tämä sama pätee oikeastaan joka reissuun. Tällä reissulla myös kävelimme paljon Alanyassa ja kävimme mm. Dimcavessa eli tippukiviluolassa.


                                                -------------------------------------------------------------------

Seuraavaa matkaa pitikin odottaa kauan, nimittäin 6kk. Siinä välissä oli mm. penkkarit, kirjoitukset. YO-juhlat ja pääsykokeet. Odottavan aika on pitkä. Mutta viimein odotus palkitaan ja pääsin jälleen matkaan. Tällä kertaa matkustin toistamiseen Michaelan kanssa.

                                                                     09-23.06.2012


Sidestä
Sinä päivänä kun tulimme, kävimme ensiksi Manavgatissa ja sitten Sidessä.


Serkkuni ja kaverini olivat hetken aikaa samanaikasesti Turkissa.

Tuo matka oli aika erilainen, johtuen siitä että Michaela oli mukana. Kuitenkin oli kiva, että oli ystävä, jonka kanssa sai puhua Suomea. Tällä kertaa asuimme Mahmutlarissa, joka on ehkä n. 10km Alanyan keskustasta. Vähän rauhallisempi paikka, mutta silti ihan kiva. Inhottavaa oli vain liikkua bussilla, jos halusi mennä Alanyaan.
                                                        --------------------------------------------------------

Neljännelle reissulle lähdin taas yksin, ja tällä kertaa vähän pidemmäksi aikaa.

                                                                 20.07-17.10.2012

Vaikka yksin matkustinkin, ystäväni oli muutamia viikkoja samanaikasesti Alanyassa, samasta syystä.Ja viikon ajan toinen ystäväni tuli kahden siskonsa kanssa lomalle Alanyaan. Kivaa!


Kun muut olivat lähteneet Suomeen, jäljellä oli "vain" me kaksi.


Tämä matka sisälsi mm. paljon kivoja juttuja, varsinkin silloin kun oli ystäviä Suomesta, normaalia arkea, tylsyyttä, pari käyntiä Ankarassa, skootteri ajeluita vuorilla ja paljon muualla, basaareilla käyntiä, uimista, iloa, surua, rakkautta ja hetkiä jotka ei tule ikinä unohtumaan. Ja vielä lisäksi varmaan paljon muutakin!
                                                       ----------------------------------------------------------

Tähän mennessä viimeisen matkan tein vähän aikaa sitten, olin matkassa jälleen yksin. Tällä kerralla menimme naimisiin, josta ehkä myöhemmin erillinen postaus.

                                                                 19.01-19.02.2013


Tämä oli se ihana reissu, jolloin sain uuden sukunimen. Mutta kuukausi sisälsi myös paljon paperi juttuja, vähän liikaakin. Niistä olen saanut niin tarpeeksi. Naimisiin päästiin, mutta viisumia ei tullut, joten nyt olen taas yksin täällä kylmässä Suomessa. Tosi kurjalta tuntuu. Seuraavan kerran näemme ehkä 5kk päästä, eli "pieni" odotusaika taas. Täytyy vain koittaa pysyä vahvana!

2 kommenttia:

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)