perjantai 13. syyskuuta 2013

Reissukuvia part. 2

Viime kesänä olimme pääasiassa Mahmutlarissa. Tällä kertaa asuimme kuitenkin Alanyassa, mutta menimme käymään Mahmutlarissakin. Oli nimittäin ihan pakko päästä ainakin kerran tähän ihanaan jätskipaikkaan.


Siellä saimme tämännäköiset söpöt jäätelöannokset. Ja hyvää oli!!


Samalla pitää tietysti käydä sukulaisvierailulla, joten kävimme myös mieheni siskon luona. Voi että mieheni siskon poika oli kasvanut ja käveleekin jo niin hyvin! Tuntuu niin oudolta kun aikaa on jo vierähtänyt siitä kun viimeksi näin häntä. Ja viime kesänä hän oli vain sellainen pikkuvauva. Mieheni siskon tyttö näytti puolestaan ihan samalta kuin aikaisemminkin. :D


Tällä reissulla kävimme tutustumassa vähän myös Azura parkiin. Se oli vähän hienompi paikka eikä sinne ihan niin vain voi mennä. Ja ajattelin, että emme mekään sinne voi päästä, mutta miehelläni oli jo ajatus, kuinka voimme mennä katselemaan sisäpuolelle: "Serkkuni Ali on siellä marketissa töissä ja menemme tapaamaan häntä." ...niin kuka on? No joo mutta pääsimme sinne sisään kuitenkin, kiertelimme ja näpsimme vähän kuvia. Ihan nättiähän siellä oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)