perjantai 13. syyskuuta 2013

Reissukuvia part. 3

Yksi kaunis päivä lähdimme ajamaan skootterilla kohti Okurcalaria. Perillä söimme vähäsen ja sitten suuntasimme kohti Okurcalarin Aquaparkia. 

Siellä on mahdollista hypätä benji-hyppy. Se olisi ollut niin siistiä, mutta itsellä ei ollut tarpeeksi käteistä mukana sillä hetkellä, että olisi voinut edes harkita hyppäävänsä ainakaan tällä reissulla. Ehkä vielä joskus...
Täytyy kyllä sanoa, että nuo liukumäet ovat vaarallisia! Varsinkin tuo valkoinen, se on niin jyrkkä ja en oikein tiedä, miten tulin sen alas, mutta sen tiedän että löin siinä pääni ensimmäisen kerran. Toisen kerran löin pääni sellaisessa liukumäessa, jossa lasketaan patjalla. Mutta muuten oli ihan kiva paikka, pikku kommelluksista huolimatta :)
Kävimme kokeilemassa myös raftingia kerta kun ilmaiseksi pääsimme, vaikka oikeasti se olisi maksanut. Se oli oikeastaan aika tylsää. :D


Lopulta sitten lähdimme taas jatkamaan skootterilla, mutta emme suinkaan Alanyaan päin. Vaan jatkoimme juuri päinvastaiseen suuntaan tapaamaan sukulaisia. Voin vain todeta, että tuona päivänä tuli istuttua skootterin kyydissä oikein kunnolla. En tarkalleen osaa sanoa, kuinka kaukana Alanyasta olimme, mutta vähintään 70 km päässä. Illalla ajoimme takaisin, välillä pysähdyimme vain kerran syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)