lauantai 13. helmikuuta 2016

Jompikumpi

Törmäsin yhdessä toisessa blogissa tällaiseen kyselyjuttuun, joka on alunperin täältä otettu, ja ajattelin tehdä sen myös omassa blogissani. Eli pitää valita jompikumpi vaihtoehdoista.

Kahvi/tee?

– Jos tätä olisi kysytty noin neljä vuotta sitten, olisin vastannut ettei kumpikaan. Kahvista en ole ikinä tykännyt enkä siten oppinut juomaan sitä. Turkissa matkustelun myötä olen alkanut juomaan puolestaan teetä, joten vastaan että tee.

Kesä/talvi?

– Ehdottomasti kesä. Aurinko, valoisuus ja lämpö <3 Talvikin on kaunista aikaa, erityisesti silloin, kun on aurinkoista, mutta kyllä kesä vie voiton.

Valkoinen/musta?

– Tämän kysymyksen kohdalla ei ole mitään ehdotonta suosikkia, mutta varmaan päädyn kuitenkin mustaan. Etenkin esim. vaatteiden suhteen musta mieluummin kuin valkoinen.Hiukset auki/kiinni?

– Useammin pidän hiuksia auki, etenkin kodin ulkopuolella. Kotona tulee kuitenkin yleensä laitettua hiukset ponnarille.

Instagram/snapchat?

– Tämä on helppo: Instagram. Snapchat ei nimittäin ole edes käytössä minulla. Kesti aika pitkään ennen kuin loin tilin Instagramiin, mutta olen kyllä tykännyt. Enemmän tulee sinne laitettua kuvia kuin Facebookiin enää.

Kanakeitto/kalakeitto?

– Kermainen lohikeitto maistuu paremmin, vaikkei kanakeittokaan pahaa ole.

Elokuva/sarja?

– Sarjoja tulee ainakin enemmän katsottua, niin vaikka ne.


Riisi/bataatti?

– Bataatti on vähän vieraampi, joten valitsen riisin.

Juoksu/uinti?

– Juoksu, vaikka harvemmin sitäkään tulee tehtyä. :D Uinti ei ainakaan houkuta, vaanko meressä tai järvessä/lammessa, jossa on hyvä pohja.

Aikaisin herääminen/myöhään valvominen?

– Toivoisin voivani herätä helposti aikaisin, mutta se ei vain tahdo onnistua, ellei ole pakko. Joten kyllä tulee ennemminkin valvottua myöhään. Syksyllä aikaisin herääminen myös vapaapäivinä onnistui melko hyvin, mutta talvella en vain tahdo päästä ylös sängystä ennen kymmentä! Ehkä pimeys vaikuttaa. Niin tai näin, mutta kyllä sitä päivää on helpompi pidentää sieltä loppupäästä.

Thaimaa/Australia?

– Kummassakaan en ole käynyt, eikä ole mitään suurta hinkua lähteä noin kauaksi, ainakaan toistaiseksi. Molemmat ovat kuitenkin kiinnostavia matkakohteita. Ehkä valitsen Australian.

4 kommenttia:

 1. Tää oli kiva! :) Jännä huomata, että mä olisin ehkä itse vastannut muutamiin kohtiin eri tavalla - ja taas toisiin ihan täysin samoin. Lisää vaan vastaavia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Pitää koittaa aina silloin tällöin päivitellä jotain, ja tässä ei edes mennyt kauaa. Tosin kerkesi se jonkin aikaa olla luonnoksissa ennen kuin sain pari kuvaa lisättyä. :D Tee ihmeessä itsekin, jos haluat. :)

   Poista
 2. Tää oli kiva, jee :) Taidan varastaa myös omaan blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun tykkäsit! :) Teeppä se niin pääsen lukemaan sunkin vastauksia. :)

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)