tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevättä kohden

Voi että nautin niin näistä aurinkoisista päivistä. Ilmassa on jo niin kevään tuntua. Aurinko paistaa hieman jo lämmittäen ja hanget kimaltelee ihanasti. Korviin kantautuu lintujen laulua, mikä on selvä kevään merkki. Tänään on muutenkin ollut hyvä päivä, eikä kurkun käheys ole haitannut asiaa. Aamu lähti käyntiin elokuvateatterilta, jossa oli mielenkiintoinen tilaisuus liittyen liikkuvan kuvan hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä. Tanssivien Susien laumanjohtaja Jimi Heikkinen oli aiheesta puhumassa. Tilaisuus käsitteli juuri samaa asiaa, jota tulen käsittelemään myös oparissani, ja näimme mielenkiintoisia ja hyviä esimerkkivideoita. Itselläni on vielä paljon oppimista videoiden tekemisessä. Oma markkinointivideoni Turkista alkaa olemaan loppupuolella, eikä enää kovin kauaa, että pääsen sen julkaisemaan! Päivä jatkuu toisen videon kuvaamisen parissa ja ilta menee dokkarin parissa. 


4 kommenttia:

 1. Ihana auringonvalo siellä teilläkin! :) Jotenkin ollut ihan älyttömän ihana katsella, miten kevät on vaan tullut entistäkin enemmän esille. Toisaalta, mä voisin kyllä pitää nämä lumet vielä edes hetken pidempään... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jo kolmas aurinkoinen päivä putkeen, nautin tästä!! <3 Niin on ja kyllä ne lumetkin voisi vielä jonkin aikaa olla, kunhan loskakelit ei sitten kestäisi kauan!

   Poista
 2. Oi mikä maisema. Kevät ja linnunlaulu, ihanaa! Paljon teillä on vielä lunta? Tsempit kouluhommiin, laitatko videon myös tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaan videon täälläkin, heti kun se on valmis ja olen ladannut sen YouTubeen. :) On täällä vielä paljon lunta, tai sillai ihan normaalisti. :D

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)