torstai 10. marraskuuta 2016

Uudet tuulet

Viime aikoina on ollut aika kiireistä, sillä tekemistä on riittänyt muuton takia. Nyt kuitenkin muutto on kokonaan takana ja tavarat löytäneet paikoilleen. Päätimme siis lähteä kokeilemaan elämää Turussa ilman sen tarkempaa tietoa tulevasta. Töitä minun olisi kuitenkin tarkoitus täältä löytää, joten toivottavasti ei tarvitsisi kauan olla jouten. Viime viikon tiistaina tuotiin tavarat ja lauantaina tulimme itse bussilla perässä. Vajaa viikon olemme siis kerenneet täällä asustella.


Vielä on hieman oudot fiilikset asian suhteen. Tuolla kaupungilla palloillessani mietin, että vielä en ole oikein sisäistänyt asiaa, että oikeasti asumme täällä. Tuntuu kuin kulkisimme täällä ympäriinsä ilman sen kummempaa syytä tai päämäärää. Turku on itselleni ennestään melko tuntematon. Useamman kerran olen täällä käynyt aiemmin, mutta melko lyhyesti tai vain ohimennen. Uskon kuitenkin, että kyllä tänne sopeudutaan, kun kaupunki tulee tutummaksi ja tutustuu uusiin ihmisiin. Eilen sainkin jo paljon uusia tuttuja seurakunnan kautta. Erityisesti kevään tullen on helpompi tutustua paikkaan vähän laajemmin pyöräillen. Talvella en oikein tykkää pyöräillä ja yleensä liikunkin kävellen talvisin. Muutenkin talvi on niin pimeää aikaa. Ennen kevään tuloa odotan kuitenkin suuresti joulua. Joulunaika on vaan niin ihanaa ja tunnelmallista. Jää kuitenkin nähtäväksi, mitä meidän varallemme on suunniteltu tulevaisuudessa. 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä uusiin juttuihin Turussa! :-)

  VastaaPoista
 2. En oo hetkeen ehtinyt blogeja lueskelemaan, kiva kuulla teidän uusista tuulista :) Tsemppiä uusiin kuvioihin! :) Mites sun mies on sopeutunut Suomeen, hyvin ilmeisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miitu! :) Hyvin on joo, kohta tuleekin kaksi vuotta täyteen Suomessa. On tykännyt Turusta, vielä kun pääsee kielikurssille tai jonnekin, niin ei pääse tylsistymään. Kuntosalilla on alkanut täällä käymään. :) Onko oleskeluluvasta kuulunut mitään?

   Poista
 3. Heh, mun on pitänyt sulle pitkän aikaa laitella blogin uutta linkkiä, mutta se jotenkin unohtui kaikessa tohinassa silloin! :--D No mutta, nyt se on tuossa alla!

  Ja siis voi - ihana kuulla, että teillä on muuton kanssa mennyt kaikki hyvin ja ootte päässeet vähä vähältä asettumaan uuteen kotikaupunkiin! Miltä on Turku näin ensialkuun tuntunut, onko töiden kanssa tärpännyt? Kovasti tsemppiä! <3

  Niin joo... Ja se blogi! ;) http://kahdenmantereenvakea.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! Itseasiassa kerkesinkin bongata sen tänään jo Miitun blogista ;D Joo ollaan kyllä viihdytty aika hyvin täällä nyt. Asunto on hyvällä sijainnilla keskustassa, niin helppo kulkea paikasta toiseen. Töitäkin sain, mutta ei kuitenkaan koulutusta vastaavaa työtä, joten jatkan etsintöjä.. :)

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)