torstai 18. tammikuuta 2018

Mitä meille kuuluu?

Erään lukijan kommentin innostamana palaan taas pitkästä aikaa blogin ääreen. Viime postauksesta onkin kulunut jo aikaa, joten ehkä ensin on hyvä kirjoitella kuulumisia.

Viime vuosi alkoi sillä, että olin työpaikassa, jonka olin saanut hyvin pian Turkuun muuttomme jälkeen. Se ei kuitenkaan ollut oman alani työtä ja yritinkin etsiä muuta työtä. Työ kuitenkin loppui äkillisesti alkuvuoden puolella minusta johtumattomista syistä, mistä olin enemmänkin iloinen kuin harmistunut. Sen jälkeen kerkesin olla kolme kuukautta työttömänä. Työttömyys on siinä mielessä inhottavaa, jos ei yhtään tiedä, kuinka pitkään se tulee jatkumaan. Koitin pysyä kuitenkin toiveikkaana luottaen tulevaan, siihen että asiat kyllä järjestyvät - ja niinhän ne järjestyivätkin. Toukokuun alussa aloitin oman alani työssä, jossa sain jatkaa kesän jälkeenkin ja samassa paikassa edelleen olen. Työ on osa-aikaista, mutta tykkään siitä kovasti. Välillä teen myös keikkaa vuokratyöfirman kautta. Mieheni opiskeli alkuvuodesta suomea, kunnes vaihtoi auto-alalle keväällä. Opiskeluihin kuului parin viikon harjoittelu, jonka jälkeen hän pääsi kyseiseen paikkaan töihin ja on ollut siellä heinäkuusta lähtien. Hyvä tilanne siis molemmilla töiden suhteen.




Jonkin verran on tullut reissailtuakin. Perheeni luona maalla olen käynyt muutamia kertoja viime vuoden aikana, viimeksi olimme siellä mieheni kanssa yhdessä joulun vietossa. Syksyllä olin ystäväni kanssa Kreetalla, josta ovatkin viimeisimmät postaukseni. Syksyllä tuli viimein käytyä Kajaanissakin tapaamassa siellä asuvia ystäviäni, olihan meidän muutosta sieltä kulunut jo n. 1,5v, enkä ollut sen jälkeen siellä käynyt. Syksyllä kävimme mieheni kanssa risteilemässä sekä marraskuun alussa teimme yhden yön reissun Tallinnaan, joka oli meidän molempien ensimmäinen kerta siellä. Tallinnassa kävin myös tällä viikolla, tällä kerralla tosin vain päiväseltään opintomatkan merkeissä. Lisäksi yhden reissun teimme yhdessä heti alkuvuodesta, matkustimme nimittäin autolla Norjaan tapaamaan mieheni sukulaisia ja ystäviämme. Minulla on viikko lomaa tiedossa maaliskuussa, jolloin olisi tarkoitus lähteä yhden Kajaaniystäväni kanssa matkoille. Kohdemaa(t) on jo selvillä, mutta lippuja ei ole vielä ostettu eikä sen tarkempia suunnitelmia tehty, joten siitä lisää myöhemmin. 



Turkuun olemme kotoutuneet erittäin hyvin. Molemmat olemme saaneet täältä hyviä ystäviä, joiden kanssa tulee usein vietettyä aikaa. Olen löytänyt hengellisen kotini, sen, jossa aloin käymään jo reilun viikon päästä muutostamme tänne, ja sitä kautta olen saanut ihania ihmisiä ympärilleni. Viime vuoden keväällä aloitin myös uuden harrastuksen, kuntosalilla käynnin. Viimeisten parin kuukauden aikana käynti salilla on jäänyt, pitäisi taas ryhdistäytyä asian suhteen. 

Tehtiin kaksi lumiukkoa Kaupunginlammen rantaan. :D

Siinäpä kaikki mitä nyt tuli mieleen. Pyrin siihen, että seuraavaan postaukseen ei kuluisi kovin pitkää aikaa. Kuvat ovat Kajaanin vierailulta marraskuulta. Siellä oli jo silloin niin ihanan lumista, toisin kuin Turussa. Tällä hetkellä tosin Turussakin on lunta, vaan saa nähdä kuinka kauan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kommentti! :)